2022-05-16 13:46:21• hírek • Bede Emőke

Elviharzott a baleset helyszínéről az ittas robogós

Május 13-án arról értesítették a rendőrséget, hogy Szatmárnémeti területén egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

A helyszíni vizsgálatok során a rendőrök megállapították, hogy egy Szatmárzsadány irányából Szatmárnémeti felé tartó robogós elvesztette egyensúlyát és felborult. A baleset következtében egy 40 éves, szatmári férfi, aki a kétkerekűn utasként ült, súlyos sérüléseket szerzett, így mielőbbi ellátása érdekében beszállították a megyei kórház sürgősségi osztályára. A robogó vezetője ahelyett, hogy segített volna utasának, a balesetet követően köddé vált, viszont pechére a rendőrségnek sikerült rövid időn belül azonosítani őt.


A 37 éves, szatmári férfit a rendőrség megszondáztatta, az eredmény pedig pozitív lett: a robogós leheletében 0,73 mg/l-es értéket mutatott a szonda. Mi több, a rendőrségi vizsgálat arra is fényt derített, hogy a szóban forgó férfi vezetői engedélyét még 2020-ban bevonták.


A robogóst a rendőrség 24 órára őrizetbe vette, az ügyben pedig ittas vezetés, gondatlanágból elkövetett testi sértés, illetve bevont jogosítvány nélküli vezetés címszóval indítottak vizsgálatot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: